MEZUN OLAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE
  11 Temmuz 2018

Müdürlüğümüzden mezun olan öğrencilerimiz atandıkları kadrolarda, bir üst okula veya başka bir yüksekokula kayıt yaptıracakları takdirde bazı derslerden muaf olmak için kayıt yaptıracakları okullar kendilerinden transkript ile muaf olacakları derslere ait ders içeriklerini talep etmektedirler.

Bu durumda talepte bulunacak mezun öğrencilerin takip etmeleri gereken hususlar aşağıda belirtilmiştir;

POLİS MESLEK EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ

Transkript : 20 TL (Polis Akademisi Başkanlığı Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğü'ne yatırılacaktır.)
Sınava İtiraz Ücreti : 75 TL (Adana Defterdarlığı Muhasebe Müdürlüğü'ne yatırılacaktır.)
Diploma Eki : 30 TL(Adana Defterdarlığı Muhasebe Müdürlüğü'ne yatırılacaktır.)
Mezuniyet Belgesi : 20 TL(Adana Defterdarlığı Muhasebe Müdürlüğü'ne yatırılacaktır.)
Ders Başına Müfredatlar : 5 TL(Adana Defterdarlığı Muhasebe Müdürlüğü'ne yatırılacaktır.)
Bir Eğitim Öğretim Dönemine Ait Müfredatlar : 50 TL(Adana Defterdarlığı Muhasebe Müdürlüğü'ne yatırılacaktır.)
Bir Eğitim Öğretim Yılına Ait Müfredatlar : 70 TL(Adana Defterdarlığı Muhasebe Müdürlüğü'ne yatırılacaktır.)
İki Eğitim Öğretim Yılına Ait Müfredatlar :120 TL(Adana Defterdarlığı Muhasebe Müdürlüğü'ne yatırılacaktır.)
Dört Eğitim Öğretim Yılına Ait Müfredatlar :200 TL(Adana Defterdarlığı Muhasebe Müdürlüğü'ne yatırılacaktır.)

POLİS MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ

Diploma Eki : 30 TL (Polis Akademisi Başkanlığı Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğü'ne yatırılacaktır.)
Mezuniyet Belgesi: 20 TL(Polis Akademisi Başkanlığı Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğü'ne yatırılacaktır.)
Sınavlara İtiraz Ücreti : 75 TL (Adana Defterdarlığı Muhasebe Müdürlüğü'ne yatırılacaktır.)
Ders Başına Müfredatlar : 5 TL (Adana Defterdarlığı Muhasebe Müdürlüğü'ne yatırılacaktır.)

YATIRILACAK HESAP İBAN BİLGİLERİ:

Polis Akademisi Başkanlığı Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğü IBAN NO: TR26 0001 2009 3850 0080 0000 16

Adana Defterdarlığı Muhasebe Müdürlüğü  IBAN NO: TR94 0001 0000 1300 0010 0051 29

DİLEKÇESİNDE;

Hangi yıl mezun olduğu,

Sınıfı, öğrenci okul numarası,

İstediği ders içeriği, transkript veya mezuniyet belgesi istediği,

Açık adresi, İletişim Bilgileri (Telefon numarası), İsim Soyisim ve İmzası,

Açık bir şekilde belirtecek ve dilekçelerine cevaben hazırlanan evraklar karşıödemeli posta/kargo ile adreslerine en kısa sürede gönderilecektir.

Haber Paylaş