22.DÖNEM POMEM MÜDÜRLÜĞÜMÜZE PLANLAMASI YAPILAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE
  08 Ağustos 2018

* POMEM Müdürlüklerine planlaması yapılan adayların 27 Ağustos 2018 günü  saat: 17.00’ye kadar planlandıkları POMEM Müdürlüklerinde geçici kayıtlarını yaptırmak üzere hazır bulunmaları gerekmektedir. Belirtilen tarihte kayıtlarını yaptırmayan adaylar haklarını kaybedecek ve yerlerine yedek aday planlaması yapılacaktır.
* Adaylar intibak eğitimi süresince yatılı olarak POMEM Müdürlüklerinde kalacaklarından ihtiyaç duyacakları eşyaları yanlarında getirmeleri gerekmektedir. (Yeteri kadar kıyafet, kravat, kumaş pantolon, gömlek, eşofman takımı, spor ayakkabısı, tıraş malzemesi vb.)
1-Lise hazırlık okuyanlar-Yüksek Lisans-Lisans ve Ön Lisans' a  ait diplomanın aslı ve 2 adet fotokopisi(diplomasını kaybedenler için öğrenim durum belgesi)
Yüksek lisans eğitimine devam etmesi nedeniyle diploması yanında bulunmayan adaylar, diplomalarının aslı yerine yüksek lisans yaptıkları üniversite/enstitü/yüksekokul tarafından onaylanan diploma örneği ile birlikte yüksek lisansa devam ettiklerini gösterir öğrenci belgelerini getireceklerdir.
2- Askerlik Durum Belgesi(Terhis Belgesi) Aslı ve 2 Adet Fotokopisi (Askerlik hizmeti sırasında alınan hava değişimi, vb.sağlık kurulu raporları ile askerlikten muaf veya askerliğe elverişli olmayanların belgelerini yanlarında getirmeleri gerekmektedir.
3-Evliler için evlilik cüzdanı aslı ve 2 adet fotokopisi
4-Son 6 ay içerisinde çekilmiş 2 adet biometrik ve 4 adet vesikalık fotoğraf
5-Nüfus Cüzdanı aslı  ve 1 adet fotokopisi-Kendisinin Adli Sicil Belgesi ((Evliler için Eşinin de Adli sicil Belgesi) ve Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği)

ÖNEMLİ: Ekte bulunan Güvenlik Soruşturma ve Arşiv Araştırma Formu BİLGİSAYAR ORTAMINDA doldurularak getirilecektir. (Evli adaylar eşleri içinde doldurup getirecektir)